Over KTL Nederland

Wij, Cees Broeren en Henriƫtte Verboom, zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

KTL Nederland is een bedrijf dat zich vanaf het ontstaan richt op de kwaliteitszorg en procesverbetering voor bedrijven. Vandaag de dag is dit uitgegroeid tot een breed dienstenaanbod rondom het verkrijgen en behouden van certificeringen en vergunningen ten dienste van kwaliteit, arbo en milieu (KAM), AEO, pharma, voedsel en beveiliging.

Veel van onze klanten zijn afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf binnen de transport en logistiek, maar ook voor andere sectoren zijn wij beschikbaar. U zult merken dat wij onze relatie met u van groot belang vinden om te komen tot een vruchtbare, en hopelijk langdurige, samenwerking.
Dit betekent dat onze adviezen altijd maatwerk zijn, gericht op wat uw bedrijf nodig heeft. We denken oplossingsgericht met u mee, met aandacht voor alle hoge standaarden waaraan u wilt voldoen. En uiteraard doen we wat we beloven: daar mag u ons aan houden.

Praktijkgericht, flexibel en klantvriendelijk

Wat wij kunnen

ktl douane

Douane

Ondersteuning bij zowel AEO als alle andere douanevergunningen.

ktl pharma

Pharma

Begeleiding naar groothandelsvergunning, API registratie en medewerkertrainingen.

ktl normeringen